• Bio Vågen

  Bio Vågen

  Nynäshamn´s bio no1

  Välkommen till en härlig bioupplevelse i vår biograf. Bio Vågen är den enda kvarvarande biografen i Nynäshamn och har varit i drift sedan 1974. Film visas varje vecka. Biografen är utrustad med Digital 2K projektor och Dolby 3D, vi visar bl.a direktsända operor från både Metropolitan i New York och Kungliga operan i Stockholm, detta sker via satellit direkt upp på vår stora filmduk och i 5.1 eller 7.1 ljud. Biografen ägs och drivs av Folkets Hus föreningen i Nynäshamn.

 • Företag

  Företag

  Bjud dina anställda eller kunder på en oförglömlig upplevelse! Vi hjälper dig att arrangera förhandsvisningar, visningar från ordinarie repertoar eller riktade filmvisningar, allt efter målgrupp, önskemål och kostnadsramar. Givetvis kan vi även erbjuda specialpris på våra popcornmenyer från 20 kr/person.

  Läs mer

 • Snacks

  Snacks

  I vår kiosk i foajén kan du köpa allt godis du behöver för ditt biobesök! Vårt sotiment finner du förutom popcorn och snacks även det godis som sveriges biobesökare köper mest. Vi har ett stadigt basutbud men varierar också med nya smaker så du hela tiden ska kunna köpa något nytt och spännande till filmen.

 • Presentkort

  Presentkort

  Har du presentbekymmer? Varför inte köpa våra egna Presentkort. Nu är våra presentkort i kontokortsmodell fyll på med valfritt belopp, en uppskattad gåva.

  Vi tar emot företagsbiljetter från SF med samma reservationer som våra egna. Vi tar inte emot SF:s presentkort i plast. Dessa kort gäller endast på SF och Svenska Bio.

 • Ålder

  Ålder

  Myndigheten Statens Mediaråd ska fastställa åldersgränser för film som är avsedd att visas för barn under 15 år enligt lagen (2010:1882) om åldersgränser för film som ska visas offentligt. Åldersgranskningen ska skydda barn från filmer som kan skada deras välbefinnande. Vi ber er att respektera vår personals svåra beslut att neka någon tillträde till en film! Det är svårt att avgöra ett barns ålder. Legitimation = slutdiskuterat!

  Läs mer

 • Teknik

  Teknik

  Salongen har 274 platser varav 2 hcp-platser. Salongen har 13 rader. Sluttnigen i salongen är bra, gång finns på höger och vänster sida. Hörslinga och barnkuddar finns. Avstånd från 1:a bänkrad till duk är 6 meter, dukstorlek 9 x 4 meter . Man kommer in längst bak i salongen.

  Läs mer

 • Övrigt

  Övrigt

  Tänk på våra allergiker - undvik starka dofter Du som besöker Bio Vågen & Folkets Hus bör undvika parfym, rakvatten och andra dofter som doftar starkt och kan orsaka allvarliga besvär för allergiker. Tack för att du visar hänsyn

Mer om oss på facebook

Kontakta oss

Folkets Hus Nynäshamn

 Växel: 08-520 180 50

info@folketshusnynashamn.se

Stadshusplatsen 3, 149 30 Nynäshamn

Öppettider

Måndag 10.00 - 16.00
Tisdag 10.00 - 16.00
Onsdag 10.00 - 16.00
Torsdag 11.00 - 16.00
Fredag 10.00 - 16.00
Lördag STÄNGT
Söndag STÄNGT
Pga rådande omständigheter är öppettiderna ändrade
Växeln öppen 08.00 - 16.00
© 2019 Folkets Hus Nynäshamn | Producerad av Snowpeak