• Dagens Meny
    Tisdag
    Fish & chips med curryremoulad

    Chilimarinerad grillad fläskkarré, klyftpotatis & tzatziki

    Parmesan gratinerad cannelloni fylld med svamp på tomatbädd
  • Onsdag
    Laxfärsbiff med dill och citron, mango & avokadosalsa samt örtrostad färskpotatis

    Gryta med fläskfilé, kryddig korv, tomat & paprika serveras med pilaffris samt en klick gräddfil

    Vegetarisk quesadillas fylld med potatis, soltorkad tomat, oliver och getost Serveras med en marinerade grillade grönsaker
  • Torsdag
    Rimmad ångad torsk, gräddkokt savoykål och kokt potatis

    Wrap fylld med pulled kyckling, guacamole och picklad rödlök

    Bönchiligryta med ris och smetana (gulasch-style)
  • bild 2
  • bild 1
  • bild 3

Restaurang ”En trappa upp”

Restaurang- och livsmedels-programmet i samarbete med Folkes hus driver lunch-restaurangen "En trappa upp".

I en trevlig miljö och under ledningen av tre professionella lärare utvecklar eleverna sina kunskaper och färdigheter i livsmedelproduktion, matlagning och servering.

Menyn komponeras av eleverna som består av tre olika vällagade maträtter och även en delikat affärslunch. Restaurangen är väldigt uppskattad därför rekommenderar vi er att boka bord.

Det ingår

Sallad, smör, bröd, måltidsdryck och kaffe

Öppettider

Tisdag till Torsdag mellan 11.30 till 13.00.

Boka bord

Ring: 08-520 180 50

Kontakta oss

Folkets Hus Nynäshamn

 Växel: 08-520 180 50

info@folketshusnynashamn.se

Stadshusplatsen 3, 149 30 Nynäshamn

Öppettider

Öppetider:

Mån - Tis Kl.08.00 - 19.00

Ons, Tors - Fre Kl.08.00 - 17.00

Lördag Kl.11.00 - 14.00

Söndag STÄNGT

Biokassan öppnar 1 timme innan föreställning

 

© 2017 Folkets Hus Nynäshamn | Producerad av Snowpeak