• Dagens Meny
    Tisdag
    Fiskspett på torsk och lax serveras med en krämig potatissallad och fänkålssalla
    27/8

    Pasta Bolognese, riven parmesan

    Grekisk sallad på fetaost, solmogna tomater, isbergsallad, rödlök kalamataoliver och vinegraitte
  • Onsdag
    BBQ glacerade revbenspjäll, coleslaw & bakad potatis med kryddsmör

    Fisktacos, rödkål, guacamole, tomatsalsa frescha

    Smördegsbakad blomkål serveras med en ratatouille
  • Torsdag
    Stekt majskycklingbröst, skogsvampsås & pommes chateau

    Lättgravad halstrad lax, grön senapsås & dillstuvad potatis

    Halloumi garam masala serveras med basmatiris
  • bild 2
  • bild 1
  • bild 3

Restaurang ”En trappa upp”

Restaurang- och livsmedels-programmet i samarbete med Folkes hus driver lunch-restaurangen "En trappa upp".

I en trevlig miljö och under ledningen av tre professionella lärare utvecklar eleverna sina kunskaper och färdigheter i livsmedelproduktion, matlagning och servering.

Menyn komponeras av eleverna som består av tre olika vällagade maträtter och även en delikat affärslunch. Restaurangen är väldigt uppskattad därför rekommenderar vi er att boka bord.

Det ingår

Sallad, smör, bröd, måltidsdryck och kaffe

Öppettider

Tisdag till Torsdag mellan 11.30 till 13.00.

Boka bord

Ring: 08-520 180 50

Kontakta oss

Folkets Hus Nynäshamn

 Växel: 08-520 180 50

info@folketshusnynashamn.se

Stadshusplatsen 3, 149 30 Nynäshamn

Öppettider

Öppetider

Måndag - fredag 08.00 - 17.00

Lördag Stängt

Söndag Stängt

 

© 2019 Folkets Hus Nynäshamn | Producerad av Snowpeak