• Dagens Meny
    Restaurangen är stängd
    mellan fredag till måndag
    Välkommen tillbaka på tisdag
  • Tisdag
    Hjortskavsgryta, potatispuré, rönnbärsgelé

    Lättrimmad torskfilé, bönsallad, matvete och brynt smör

    Pasta på grillad pumpa, rostade pumpakärnor, rosmarin & kallpressad rapsolja
  • Onsdag
    Kalvstek, gräddsås, pressgurka och kokt potatis

    Halstrad gösfilé, sotad spetskål, örtsmör och rostade rotfrukter

    Onion Bahij serveras med raita och marinerad bönsallad
  • Torsdag
    Penne med ädelost och skinkpasta

    Laxfärserad rödtungafilé, saffransås & pilaffris

    Vegetarisk Kofta Masala
  • bild 2
  • bild 1
  • bild 3

Restaurang ”En trappa upp”

Restaurang- och livsmedels-programmet i samarbete med Folkes hus driver lunch-restaurangen "En trappa upp".

I en trevlig miljö och under ledningen av tre professionella lärare utvecklar eleverna sina kunskaper och färdigheter i livsmedelproduktion, matlagning och servering.

Menyn komponeras av eleverna som består av tre olika vällagade maträtter och även en delikat affärslunch. Restaurangen är väldigt uppskattad därför rekommenderar vi er att boka bord.

Det ingår

Sallad, smör, bröd, måltidsdryck och kaffe

Öppettider

Tisdag till Torsdag mellan 11.30 till 13.00.

Boka bord

Ring: 08-520 180 50

Kontakta oss

Folkets Hus Nynäshamn

 Växel: 08-520 180 50

info@folketshusnynashamn.se

Stadshusplatsen 3, 149 30 Nynäshamn

Öppettider

Måndag 08 -19

Tisdag 08 - 17

Onsdag 08 - 17

Torsdag 08 - 19

Fredag 08 - 17

Lördag 11 - 14

Söndag STÄNGT

Biokassan öppnar 1 timme innan föreställning

 

© 2017 Folkets Hus Nynäshamn | Producerad av Snowpeak